Over LeFF

Over Susanne Janssen

Ik ben Susanne Janssen, afgestudeerd als Ruimtelijk Figuratief Vormgever met een kunstzinnige twist.

Na mijn studie verkende ik de wereld door te backpacken in Australië, Nieuw-Zeeland, en Thailand. Het leven bracht mij ook naar Italië en Spanje, waar de Zuid-Europese mentaliteit mij aansprak. Mijn passie voor decoratie en styling leidde tot werk als decorateur, visual merchandiser, en styliste. Daarnaast presenteer ik mijn eigen ontworpen en handgemaakte producten op kunstmarkten.

LeFF
Live Enjoy Feel Free 

In 2010 ontstond LeFF uit mijn verlangen om het gevoel van genieten en vrijheid te delen. Mijn ontwerpen en producten stralen dit uit door het gebruik van natuurlijke materialen en vrolijke kleuren. Als veelzijdige duizendpoot en moeder van drie prachtige kinderen streef ik ernaar om diversiteit en interessante elementen in al mijn creaties te verwerken.

“Herinner je gisteren, droom over morgen,maar LeFF vandaag"

Ontdek mijn collectie

Bij LeFF geen massaproductie, maar unieke, functionele, en vrolijke producten. Elk item vertelt een verhaal en wordt met liefde voor het vak gemaakt. Ontdek mijn gevarieerde collectie, waaronder de prachtige Mii-na en Fii-na tassen, betekenisvolle 5 Elementen Cadeau-sets, moderne sfeerlampen zoals Druppelend Licht en Budd, vilten Piio lampen, decoratieve Coco lampen van Sapucaia noten, en verrassende creaties zoals de Knoof poef en speelse Jolly stokdieren.