Coming Soon

Live enjoy feel free

Waar creativiteit en originaliteit samenkomen in unieke handgemaakte producten met een verhaal

Neem contact op

Kom langs
LeFF | Gevestigd in Blender | Maankwartier
Stationsplein 7 (tegenover bioscoop Royal)
6411 NW Heerlen

Bel mij
Bel Susanne: 06-12651463

Live enjoy feel free - LeFF

LeFF staat voor creativiteit, originaliteit, en een open geest voor nieuwe ideeën.

Vragen? Vul het contactformulier in of kom langs in de winkel voor inspiratie!

Contactformulier​

Over Susanne Janssen

Ik ben Susanne Janssen, afgestudeerd als Ruimtelijk Figuratief Vormgever met een kunstzinnige twist. Na mijn studie heb ik de wereld verkend door te backpacken in Australië, Nieuw-Zeeland, en Thailand. Mijn passie voor decoratie en styling leidde tot werk als decorateur, visual merchandiser, en styliste. Daarnaast presenteer ik mijn eigen ontworpen en handgemaakte producten op kunstmarkten. Het leven heeft me ook naar Italië en Spanje gebracht, waar de Zuid-Europese mentaliteit mij aansprak.

LeFF – Live Enjoy Feel Free 

In 2010 ontstond LeFF uit mijn verlangen om het gevoel van genieten en vrijheid te delen. Mijn ontwerpen en producten stralen dit uit door het gebruik van natuurlijke materialen en vrolijke kleuren. Als veelzijdige duizendpoot en moeder van drie prachtige kinderen streef ik ernaar om diversiteit en interessante elementen in al mijn creaties te verwerken.

Ontdek mijn collectie

Bij LeFF geen massaproductie, maar unieke, functionele, en vrolijke producten. Elk item vertelt een verhaal en wordt met liefde voor het vak gemaakt. Ontdek mijn gevarieerde collectie, waaronder de prachtige Mii-na en Fii-na tassen, betekenisvolle 5 Elementen Cadeau-sets, moderne sfeerlampen zoals Druppelend Licht en Budd, vilten Piio lampen, decoratieve Coco lampen van Sapucaia noten, en verrassende creaties zoals de Knoof poef en speelse Jolly stokdieren.

Susanne